Seria mbrapaSeria e rradhës

Cosmos: A Spacetime Odyssey Sezoni 1 – Episodi 12

Diskutime mbi gradët dhe klimën e planetit tonë fqinj më të afërt, Venusit. Diskutime mbi ndryshimet klimatike në Tokë dhe nëse ato janë shkaktuar nga njerëzit.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *