Seria mbrapa

Cosmos: A Spacetime Odyssey Sezoni 1 – Episodi 13 (I FUNDIT)

Përshkrimi i dy sondave Vojazher të dërguara për udhëtimet ndëryjore. Tajson përfundon seritë e tij duke theksuar mesazhin e Seganit mbi gjendjen e njeriut në pafundësinë e kozmosit dhe për të inkurajuar shikuesit të vazhdojnë të eksplorojnë dhe të zbulojnë të pazbuluarat.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *