Seria mbrapaSeria e rradhës

Cosmos: A Spacetime Odyssey Sezoni 1 – Episodi 2

Seleksioni artificial është një shembull, sytë një tjetër, i procesit të evolucionit të mirë dokumentuar dhe nga i cili s’ka shpëtim, ndryshimi në një popullate speciesh me kalimin e kohës, nga përzgjedhja natyrore. Këto janë disa prej gjërave që bëjnë molekulat.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *