Seria mbrapaSeria e rradhës

Cosmos: A Spacetime Odyssey Sezoni 1 – Episodi 6

Anija e Imagjinatës niset në një udhëtim fantastik në fund të një pike vese për të eksploruar universin në shkallën më të vogël dhe të observojë llojet ekzotike të jetës të padukshme për syrin e zhveshur. Më pas, drejtuesi Neil deGras Tajson shpjegon rrjetin neural në trurin tonë që drejton shqisën tonë të nuhatjes dhe kujtesës dhe më vonë, udhëton poshtë sipërfaqes së Tokës për të zbuluar grimcën më misterioze që njohim.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *