Seria mbrapaSeria e rradhës

Cosmos: A Spacetime Odyssey Sezoni 1 – Episodi 8

Studion fenomenin supernova dhe ndikimin e tij të fuqishëm kozmik, i cili ndodh mesatarisht një herë në galaksi, në një shekull ose një bilion herë në vit në universin e dukshëm.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *