Seria mbrapaSeria e rradhës

Cosmos: A Spacetime Odyssey Sezoni 1 – Episodi 9

Anija e imagjinatës niset në një udhëtim përmes kohës dhe hapësirës, për të kuptuar se si është shkruar autobiografia e Tokës në atomet e saj, oqeanet, kontinentet dhe në të gjitha gjallesat e saj. Më vonë, gjeologia amerikane Marie Tharp krijon hartën e parë të vërtetë, të shtratit oqeanik të Tokës, dhe zbulon jetën mikroskopike që ekziston thellë nën oqean.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *