Seria mbrapaSeria e rradhës

Demon Slayer Sezoni 1 – Episodi 11

Tanjiro nise në misionin tjetër në juglindje;,gjatë rrugës ai takon dhe ndihmon Zenitsun, një nga shpatarët e Përzgjedhjes FINALE.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *