Seria mbrapaSeria e rradhës

Demon Slayer Sezoni 1 – Episodi 15

Tanjiro niset për misionin e tij të ardhshëm në një mal në veriperëndim ku ai merr me vete Inosuke dhe Zenitsu. Me të arritur atje, Tanjiro dhe Inosuke shpejt ndeshën me  kurthet e Vrasësve të Demonëve.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *