Seria mbrapaSeria e rradhës

Demon Slayer Sezoni 1 – Episodi 21

Në momentet e tij të fundit, teksa po zhdukej, Rui tregon historinë se si ai erdhi në jetë, familjen e tij dhe familjen që ai krijoi.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *