Seria mbrapaSeria e rradhës

Demon Slayer Sezoni 1 – Episodi 22

Me arritjen e përfundimit të betejës, Tanjiro dhe Nezuko arrijnë në selinë e e organizatës së Vrasëve të demonëve ku lidhja e tyre testohet edhe një herë.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *