Seria mbrapaSeria e rradhës

Demon Slayer Sezoni 1 – Episodi 24

Të plagosurit Tanjiro, Zenitsu dhe Inosuke dërgohen në shtëpinë e Insekteve Hashira, Shinobu Kocho, për mjekim. Dy javë më vonë, Tanjiro dhe Inosuke fillojnë trajnimin për rehabilitim. Por stërvitjet janë brutale, dhe ata e gjejnë veten të thyer në shpirt. Pa dijeni për regjimin rraskapitës, Zenitsu bashkohet me ta vonë dhe është dukshëm entuziast para vajzave, por …

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *