Seria mbrapaSeria e rradhës

Demon Slayer Sezoni 1 – Episodi 25

Tanjiro, i cili po kalon një trajnim rehabilitimi në Butterfly Mansion, punon shumë për të mbajtur teknikat e tij të Frymëmarrjes së Përqendrimit Total gjatë gjithë ditës. Megjithëse në fillim, ai është i pafuqishëm kundër Kanao, një grua me shpatë në klasën e tij që e stërvit, ai ngadalë por me siguri fillon të bëjë disa përparime. Duke parë që Tanjiro i përkushtohej vetes në stërvitje çdo ditë, Zenitsu dhe Inosuke rifillojnë stërvitjen gjithashtu, por…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *