Seria mbrapa

Demon Slayer Sezoni 1 – Episodi 26 (I FUNDIT)

Ndërsa Tanjiro dhe të tjerët janë të përkushtuar në trajnimin e tyre rehabilitues, mjeshtri absolut i demonëve, Muzan Kibutsuji, mbledh Rreshtat e Ulët të Dymbëdhjetë Kizukit. Edhe demonët, po përgatiten të bëjnë lëvizjen e tyre të radhës. Ndërsa trajnimi po mbyllet, Tanjiro është përmirësuar deri në pikën ku mund të luftojë në kushte të barabarta me Kanao. Pikërisht atëherë, ai merr lajmin për një mision të ri nga korbi i tij.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *