Seria mbrapaSeria e rradhës

Demon Slayer Sezoni 1 – Episodi 6

Tanjiro mbërrin në qytetin ku gjendja është alarmante pasi ç’do natë vajza të reja zhduken, a do mundet ai t’i gjeje dhe ti shpëtoje ato? Ndiqeni!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *