Seria mbrapaSeria e rradhës

Demon Slayer Sezoni 1 – Episodi 9

Demoni, Tamayo dhe Yushiro vijnë në ndihmë të Tanjiro-s. Tamayo udhëzon Tanjiron dhe Nezukon në shtëpinë e saj, ku Tanjiro mëson se si mund të kthejë një demon në njeri.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *