Seria e rradhës

Dietland Sezoni 1 – Episodi 1

Vajza e ashtu-quajtur Kumbulla bën plane për operacionin e humbjes së peshës, një takim me një grua të mistershme  e drejton atë në një rrugë të rrezikshme që tremb dhe të vdekurit.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *