Seria mbrapa

Dietland Sezoni 1 – Episodi 10 (I FUNDIT)

Kumbulla futet më thellë në mendime, bota e rrezikshme e Xheniferit dhe misioni i saj i ri kërcënohet nga një ndryshim i papritur i rrethanave.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *