Seria mbrapaSeria e rradhës

Dietland Sezoni 1 – Episodi 2

Ndërsa vendi mëson më shumë për Xheniferin dhe motivet e saj, Kumbulla viziton një organizatë radikale feministe ku i është bërë një ofertë që ajo nuk mund t’a refuzojë.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *