Seria mbrapaSeria e rradhës

Dietland Sezoni 1 – Episodi 6

E lodhur dhe e dëshpëruar, Kumbulla kërkon strehë në shtëpinë e Calliope, duke luftuar që të pajtohet me atë që është në të vërtetë.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *