Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni 1 – Episodi 3

Pasi u shpëtuan një trazire, Travis, Liza dhe Chris kërkojnë strehim te Salazaret; Madison mbron shtëpinë e saj.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *