Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni 1 – Episodi 5

Zbulohet plani i Gardës Kombëtare për lagjen; Travis dhe Madison marrin një vendim të vështirë.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *