Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni – 2 Episodi 11

Alisia dhe Madison përpiqen të bashkojnë bashkë të dy grupet. Nik përdor aftësi nga e kaluara e tij për rolin e tij të ri.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *