Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni – 2 Episodi 12

Në Colonia, Alejandro zbulon anën e tij më të errët; një banor i hotelit bëhet i dhunshëm dhe Madison fillon të veprojë.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *