Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni – 2 Episodi 5

Alisia mundohet të bashkohet me familjen e saj. Travis has një fytyrë të njohur. Madison dhe Nick përpiqen të shpëtojnë familjen e tyre kundër të gjitha mosmarrëveshjeve.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *