Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni – 2 Episodi 8

Kërkimi i Nik për përgjigje e çon atë në një peizazh vdekjeprurës mes ngrënies së qenve. Një kohë e errët nga e kaluara e tij zbulohet.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

Agroni

at 12:15 pm

Kemi mbetur te ne episodin e fundit te SZ-4 dhe pastaj Sezoni 5 … shpresoj qe te vazhdoni me ritem sa me te shpejte faleminderit shumee