Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni 4 – Episodi 1

Udhëtimit të gjatë dhe të lodhshem do i ngjiten disa personazhe të rinj, disa që mund të jenë miq, dhe disa armiq.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *