Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni 4 – Episodi 3

Madison dhe Morgan përpiqen të ndihmojnë Nik-un të gjejë paqe në vetvete. Një kërkim për hakmarrje dëmton grupin.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *