Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni 5 – Episodi 13

Zbulohen motivet e Loganit. Sarah dhe Dwight negociojnë për një kërcënim të rrezikshëm.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *