Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni 5 – Episodi 2

Morgan dhe Alicia takojnë një të mbijetuar dhe mësojnë për një kërcënim të ri. Ndërkohë, misioni vihet në provë kur një prej tyre humbet.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *