Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni 5 – Episodi 3

June dhe Xhoni strehohen për t’u fshehur nga një kërcënim, por një keqkuptim me një të mbijetuar të dëshpëruar çon në telashe. Ndërkohë, Alicia dhe Morgan përballen me një pengesë të rrezikshme.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *