Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni 5 – Episodi 6

Duke u përballur me shanse të pamundura, Luciana dhe grupi punojnë së bashku për të trajtuar një detyrë të pamundur ndërsa Morgan ndihmon në parandalimin e katastrofës. Diku tjetër, një mik i vjetër i paraqet Sarës, Çarlit dhe Strandit një zgjidhje

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *