Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni 5 – Episodi 8

Përballë orës, Morgan, Grace dhe Alisia punojnë për të blerë kohë ndërsa Dorie dhe Dwight garojnë kundër elementeve. Ndërkohë, Sarah dhe Wendell marrin ndihmë nga një burim i papritur.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *