Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni 6 – Episodi 12

Grace zgjohet me kujtesën e saj akoma të paqartë dhe sheh se si ka ndryshuar bota ndërkohë.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *