Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni 6 – Episodi 15

Motivet zbulohen dhe bindjet testohen ndërsa heronjtë tanë vrapojnë për të ndaluar planin e Teddy -t.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *