Seria mbrapaSeria e rradhës

Fear the Walking Dead Sezoni 6 – Episodi 3

Al dhe Dwight shkojnë në një mision shpëtimi, por Al duhet të zgjedhë midis asaj që ka tani dhe asaj që po ndjek.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *