Seria e rradhës

Gotham Sezoni 1 – Episodi 1

Detektivi James Gordon fillon punën e tij në qytetin e rrezikshëm të korruptuar të Gotham, i cili vazhdimisht ndodhet midis së mirës dhe së keqes.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *