Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 1 – Episodi 13

Pasi dëshmitari kryesor i një vrasje përfundon i vdekur ndërsa mbahej për t’u marrë në pyetje nga policia, Gordon dyshon se është një punë brenda dhe kërkon një mik të vjetër për informacion.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *