Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 1 – Episodi 15

Gordon dhe Bullock nisën për të ndaluar Gerald Crane, një mësues i biologjisë i cili ka qenë duke mbledhur gjëndrat e viktimave të tij. Ndërkohë, pasi e gjeti veten në një mjedis të pazakontë, Mooney vazhdon të komplotojë për të fituar pushtet dhe Falcone përpiqet të ndryshojë planin e Maronit për Penguin.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *