Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 1 – Episodi 2

Detektivët Gordon dhe Bullock hetojnë një rrjet të trafikimit të fëmijëve në qytet…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *