Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 1 – Episodi 20

Gordon dhe Bullock vazhdojnë hetimet e tyre për Ogre, i cili fillon të bëjë lëvizjen e tij për dikë afërt me Gordon. Ndërkohë, Bruce dhe Selina bashkohen për të ekspozuar një punonjës të korruptuar të Wayne Enterprises dhe Nygma vjen në mbrojtje të Kristin Kringle.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *