Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 1 – Episodi 21

Ogre luan me emocionet e Barbarës, ndërsa Gordon dhe Bullock përpiqen për t’a gjetur atë. Ndërkohë, Penguin drejton një masakër, duke filluar një luftë epike, ndërsa Bruce mëson të vërtetën për Wayne Enterprises dhe Nygma merret me veprimet e tij të fundit.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *