Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 1 – Episodi 22 (I FUNDIT)

Ndërsa lufta e bandave në Gotham City arrin pikën kulminante, Fish Mooney shkon ballë për ballë me Maroni dhe Penguin në një përpjekje për të rikonfirmuar pretendimet e saj mbi qytetin. Ndërkohë, Barbara dhe Leslie Thompkins janë mbledhur së bashku pas ngjarjeve të fundit, dhe Bruce kërkon Wayne Manor për ndonjë aludim që babai i tij mund të ketë lënë pas.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *