Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 1 – Episodi 3

Gordon dhe Bullock gjurmojnë një vigjilent që përdor tullumbacë për të vrarë qytetarë të korruptuar.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *