Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 1 – Episodi 5

Gordon dhe Bullock kërkojnë të gjejnë burimin e një droge të re në qytet e cila shkakton eufori, dhe më pas vdekje.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *