Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 1 – Episodi 8

Gordon dhe Bullock hetojnë një emigrant i cili drejton një klub luftimesh vdekjeprurëse.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *