Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 2 – Episodi 1

Penguin është Mbreti i Gotham dhe pas një marrë veshjenë GCPD, James Gordon preket moralisht teksa kërkon ndihmë nga Penguin.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *