Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 2 – Episodi 10

Gordon përpiqet të bë jë një marrëveshje me Penguin ku përfshin dhe Sofjen. Ndërsa Lee Thompkins fiton më shumë kontroll mbi Narrows.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *