Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 2 – Episodi 12

Ivy ndjek një projekt sekret mbi të cilin po punon Wayne Enterprises dhe fillon të ndjekë këdo që mund t’i japë asaj informacion. Ndërkohë, Jerome fiksphet pas Penguin në Arkham.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *