Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 2 – Episodi 14

Alfred dhe Selina ndihmojnë Bruce të gjejë vrasësin e prindërve të tij.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *