Seria mbrapaSeria e rradhës

Gotham Sezoni 2 – Episodi 15

Gordon dhe Bullock bijnë në gjurmët e disa grabitsave, duke mos ditur se ishin lënë nga Nygma, Gordon merr një kërcënim anonim. Penguin takon babanë e tij. Bruce ndjek inteligjencën e tij.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *